Värilliset piilolinssit

Värilliset piilolinssit osana asukokonaisuutta

Värilliset piilolinssit osana asukokonaisuutta

Värilliset piilolinssit ovat erittäin trendikkäät. Niiden avulla voit joko korostaa silmiesi omaa väriä tai vaihtaa sen kokonaan toiseen. Jotkut käyttävät värillisiä linssejä osana omaa asukokonaisuutta. Voit esimerkiksi vaihtaa silmiesi värin violettiin silloin, kun nappaat arkikäyttöösi violetit asusteesi. Toinen vaihtoehto on korostaa juhlatyyliäsi asuun sopivilla linsseillä. Värilliset linssit eivät kuitenkaan ole pelkkä muoti-ilmiö, vaan niitä käytetään myös korjaamaan näköä. Värilliset linssit voivat samaan aikaan olla monitehopiilolinssit, ja niitä voidaan käyttää jokapäiväisessä elämässä aivan tavallisten piilolinssien tavoin. Jos olet kiinnostunut värillisistä linsseistä, jatka lukemista. Seuraavaksi kerromme sinulle nimittäin siitä, miten tilaat juuri sinulle sopivimmat linssit.

Värilliset piilolinssit voivat siis olla myös pelkkä asuste, sillä niitä on saatavilla sekä ilman vahvuuksia että vahvuuksien kanssa. Piilolinssien laitto voi vaatia hieman opettelua, ja siksi käymme myös sen läpi.

Värillisten Piilolinssien Laitto

Värilliset piilolinssit asetetaan silmiin samalla tavalla kuin tavallisetkin. Jos arastelet linssien laittoa, sinua saattaa helpottaa se tieto, että sinun ei tarvitse koskea silmään ollenkaan. Linssejä laittaessa riittää, että asetat sen oikealle kohdalle ja silmäluomesi hoitaa loput.

Linssien laittoon tarvitset piilolinssit, piilolinssinesteen sekä tietenkin peilin. Ensimmäisenä sinun tulee hangata linssiä piilolinssinesteessä, ottaa linssi etusormelle ja avata silmäluomia keskisormen ja toisen käden avulla. Tämän jälkeen voit asettaa linssin kevyesti silmään. Kun räpäytät silmää muutaman kerran, linssin tulisi asettua paikalleen aivan itse. Sen jälkeen voit toistaa saman toiselle silmälle.

Mitä Ottaa Huomioon Piilolinssien Laitossa?

Piilolinssien laitossa ja säilytyksessä on muutamia tärkeitä asioita, jotka tulee ottaa huomioon joka kerta. Ensimmäinen huomion arvoinen asia on se, että linssit tulisi säilyttää aina omassa piilolinssinesteessä. Näin ne pysyvät hyvinä ja neste desinfioi ne hyvin yön aikana. Kun aloitat linssien laiton, muista aina puhdistaa kätesi huolellisesti ennen linsseihin koskemista.

Jos meikkaat, muista asettaa linssit aina ennen meikkaamista. Näin meikkiä tai muuta likaa ei joudu linssien alle. Jos linssit tuntuvat silmässä pahalta, voit aina ottaa ne pois, huuhtoa piilolinssinesteessä ja asettaa takaisin. Muista myös noudattaa paketin ohjeita, esimerkiksi kertakäyttölinssit tulisi heittää pois jokaisen käytön jälkeen. Älä siis käytä niitä uudelleen, vaan ota paketista toiset seuraavaa päivää varten.

Värilliset Monitehopiilolinssit Ja Värin Valinta

Värilliset linssit voivat siis olla myös monitehopiilolinssit. Nettisivumme piilari haluaa auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivimmat linssit, ja seuraavaksi neuvomme sinua värin valinnassa. Muista aina ottaa huomioon oma tyylisi, persoonasi ja omat mieltymyksesi. Jos persoonasi on hyvinkin räikeä, voi tyyliisi sopia räikeän väriset linssit. Jos taas kaipaat vähemmän huomiota, voit valita linssit niin, että ne korostavat omaa silmän väriäsi tai ovat vai hieman eriväriset kuin oma värisi.

Värilliset piilolinssit tuovat omaan pukeutumiseen eloa. Muista, että oikein valittu väri tekee silmistäsi kauniit, mutta väärä värivalinta saattaa olla haitaksi. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan värin, voit tilata esimerkiksi värilliset monitehopiilolinssit kotiisi kuukausitoimituksella. Näin saat joka kuukausi automaattisesti juuri sinun tyyliisi sopivat piilolinssit, eikä sinun tarvitse muistaa huolehtia niiden ostamisesta.