Siirry suoraan sisältöön

Crazy piilolinssit luovat jännittävän katseen

Crazy piilolinssit

Katseemme kiinnittyy ihmisten silmiin luonnollisesti, joten silmien ehostaminen on hyvä tehokeino. Nyt en puhu silmämeikistä, vaan itse silmistä. Miten olisi kissan silmät? Tai UV-valossa hohtavat silmät? Valkoiset zombisilmät? Ihan mustat silmät? Silmistä voi saada aivan uudennäköiset tehostepiilolinsseillä. Silmistä voi tehdä kiinnostavat, villit, hätkähdyttävät tai mystiset, ihan millaiset itse haluat. Crazy piilolinssit sopivat tähän tarkoitukseen loistavasti. Niitä käytetään usein naamiaisissa, tapahtumissa, klubeilla tai ihan tavallisen päivän tai yön virkistäjänä.

Crazy piilolinssit vahvuuksilla tai ilman

Yleensä tehostepiilolinssejä ostetaan nettikaupoista ilman vahvuuksia. On kuitenkin mahdollista saada joitakin niistä myös vahvuuksilla. Tällöin täytyy luonnollisesti teettää silmälääkärillä silmien ja näöntarkastus piilolinssejä varten. Samalla saa myös tietää, jos oman silmän koko ja kaarevuus poikkeavat jollain tavalla standardista. Netistä ostettavat tehostepiilolinssit kun yleensä ovat vain yleisintä mallia. Ilman vahvuuksia olevat linssit ovat kuitenkin varsin edullisia, joten kokeilu ei maksa paljoa.

Vaikka vahvuudet puuttuisivat, värilliset piilolinssit vaativat samanlaista huolellisuutta ja hygieniaa kuin tavallisetkin piilolinssit. Käsien tulee olla puhtaat aina linssejä käsitellessä. Pese kädet siis huolellisesti saippualla ja vedellä ennen kuin kosket piilolinsseihin. Jos kesken piilolinssien laittamisen tulee kosketeltua johonkin, kädet täytyy pestä uudestaan. Kädet tulee pestä myös ennen linssien poistoa silmistä. Linssit pitää puhdistaa poistamisen jälkeen. Koteloon tulee laittaa aina tuoretta piilolinssinestettä. Jos piilolinssien laittaminen ja poistaminen tuntuu hankalalta, pyydä opastusta optikolta.

Silmäniloa

Tarvitsetko asuun sopivat silmät? Silmien oma, ainutlaatuinen väri on tietenkin aina kaunis, mutta tehostepiilolinssit voivat tuoda vaihtelua ja hauskuutta elämään. Erityisen paljon ne kiinnostavat elokuvien, musiikkivideoiden ja muiden visuaalisten medioiden kanssa työskenteleviä tai harrastavia ihmisiä. Silmät ovat iso osa kokonaisuutta ja joskus rooli tai muu esiintyminen vaatii silmien muuttamista hieman tai paljonkin toisen näköisiksi. Ja joskus voi käydä niinkin, että uusi väri silmissä tuntuukin juuri oikealta ja omalta.

Avainsanat: